Print this page

Flaka ft. Pancho City - Def Star

09 Nov 2017
Muzik Shqip - Flaka ft. Pancho City - Def Star

Flaka ft. Pancho City - Def Star (Official Video), per Miksimin dhe Master eshte kujdesur Pancho City, kurse Tekstin e kan shkruar vet dyshja Flaka dhe Pancho, Video eshte realizuar nga maXimus, kenga eshte postuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te Flaka Krelani.

Rate this item
(0 votes)