Print this page

Lumnie Ramadani - Denim

09 Nov 2017
Muzik Shqip -Lumnie Ramadani - Denim

Lumnie Ramadani - Denim (Official Video), per realizimin e Tekstit eshte kujdesur Suzana fazliu, ndersa Muziken dhe Orkestrimin e ka realizuar Ardian Kastrati, kenga eshte postuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te Prominent Network.

Rate this item
(0 votes)