Print this page

Nasty D - Mas teje, Mas meje

10 Nov 2017
Muzik Shqip - Nasty D - Mas teje, Mas meje

Nasty D - Mas teje, Mas meje (officiall Video), Muzika eshte realizuar nga Genc Prelvukaj, kurse per Tekstin dhe Melodin eshte kujdesur Nasty D, Video xhirimet e klipit jane realizuar nga Black Fish Entertainment, kenga eshte postuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te blackfishofficial.

Rate this item
(0 votes)