Print this page

Mc Kresha & Lyrical Son - Duqa mi Duqa

10 Nov 2017
Muzik Shqip - Mc Kresha & Lyrical Son - Duqa mi Duqa

Mc Kresha & Lyrical Son - Duqa mi Duqa (Official Video), kenga eshte prodhuar nga Strike Deatz dhe K-Master, Tekstin e ka shkruar Mc Kresha dhe Lyrical Son, Video xhirimet jane realizuar nga PINKMOON, kenga eshte publikuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te PINT.

Rate this item
(1 Vote)