Print this page

Sefe Duraj ft. Majlinda Cikaqi - Embel ti ma le

12 Nov 2017
Muzik Shqip -Sefe Duraj ft. Majlinda Cikaqi - Embel ti ma le

Sefe Duraj ft. Majlinda Cikaqi - Embel ti ma le (Official Video), per Muziken dhe Tekstin eshte kujdesur Uki Latifi dhe Prygo, Video xhirimet e klipit jane realizuar nga XL Films, kenga eshte publikuar ne Youtube ne kanalin zyratre te Sefe Duraj.

Rate this item
(0 votes)