Print this page

Driton - Nice Girl

13 Nov 2017
Muzik Shqip - Driton - Nice Girl

Driton - Nice Girl (Official Video), Muzika eshte realizuar nga Andi Dautaj, Miksimin dhe Master eshte realizuar nga HD Studio, Videoklipi eshte xhiruar nga DopeFilms, kenga eshte postuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te DRITONiBERISHVE.

Rate this item
(1 Vote)