Print this page

Gasper Nrecaj - Fola fola

16 Nov 2017
Muzik Shqip - Gasper Nrecaj - Fola fola

Gasper Nrecaj - Fola fola (Official Video), per Muziken dhe Tekstin eshte kujdesur Ilir Berani, kurse Orkestrimin e ka realizuar Ardian Kastrati, Video xhirimet e klipit jane realizuar nga MProduction, kenga eshte postuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te Mproduction.

Rate this item
(0 votes)