Print this page

Kumrije Mustafa & Besim Krasniqi - Nusja e Sotit

17 Nov 2017
Muzik Shqip - Kumrije Mustafa & Besim Krasniqi - Nusja e Sotit

Kumrije Mustafa & Besim Krasniqi - Nusja e Sotit (Official Video), per realizimin e Muzikes dhe Tekstit eshte kujdesur Kreshnik Avdiu, kurse Orkestrimin e ka realizuar Nexhat Vuniqi, per Video eshte kujdesur Studio Sumer, kenga eshte publikuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te Kumrije Mustafa Besim Krasniqi.

Rate this item
(0 votes)