Print this page

B2N ft. Marsela - Ne zemer

18 Nov 2017
Muzik Shqip - B2N ft. Marsela - Ne zemer

B2N ft. Marsela - Ne zemer (Official Video), per Muziken dhe Tekstin eshte kujdesur B2N, kenga eshte publikuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te B2N Beatz.

Rate this item
(4 votes)