Print this page

Flori Cocaj - Jarani jem

18 Nov 2017
Muzik Shqip - Flori Cocaj - Jarani jem

Flori Cocaj - Jarani jem (Official Video), Teksti dhe Muzika eshte realizuar nga Ilir Berani, ndersa Orkestrimin e ka bere Ardian Kastrati, Video eshte realizuar nga Four Infinit, kenga eshte postuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te Flori Cocaj.

Rate this item
(0 votes)