Print this page

Flora Gashi - Inati

19 Nov 2017
Muzik Shqip - Flora Gashi - Inati

Flora Gashi - Inati (Official Video), per Muziken dhe Tekstin eshte kujdesur DualVox, kurse Videoklipi eshte realizuar nga VideoArt, kenga eshte publikuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te G-Music.

Rate this item
(0 votes)