Print this page

Lannex - Malli

20 Nov 2017
Muzik Shqip - Lannex - Malli

Lannex - Malli (Official Video), kenga eshte prodhuar nga Valon Demaku, kurse Tekstin e ka shkruar vet Lannex, per Videon eshte kujdesur Visar Demaku dhe Lannex, kenga eshte publikuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te Hekuran Mazreku.

Rate this item
(0 votes)