Print this page

Miriam Cani - Meteor

20 Nov 2017

Miriam Cani - Meteor (Official Video), per realizimin e Muzikes eshte kujdesur Julian Feifel dhe Elyssa James, ndersa Tekstin e ka shkruar Alban Skenderaj, kenga eshte postuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te AlbanSkenderajMusic.

Rate this item
(1 Vote)