Print this page

Agon Amiga & Cozman - Shih ti kishe

21 Nov 2017
Muzik Shqip - Agon Amiga & Cozman - Shih ti kishe

Agon Amiga & Cozman - Shih ti kishe (Official Video), Muzika eshte punuar nga TorchMusic, kurse per Tekstin jane kujdesur dyshja Agon Amiga dhe Marshall Jungle, Video eshte realizuar nga Mojo Production, kenga eshte publikuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te BABASTARSchannel.

Rate this item
(1 Vote)