Print this page

Ghetto Geasy feat. Skivi - Bisha me 2 koka

28 Nov 2017
Muzik Shqip - Ghetto Geasy feat. Skivi - Bisha me 2 koka

Ghetto Geasy feat. Skivi - Bisha me 2 koka (Official Video), Muziken e ka punuar Deiz Production, ndersa Tekstin e kane shkruar dyshja Getoar Selimi dhe Visar Shala, Video klipi eshte xhiruar nga XL Films, kenga eshte postuar ne Youtube ne kanali n zyrtare te
BABASTARSchannel.

Rate this item
(0 votes)