Print this page

Graca - I Asaj

30 Nov 2017
Muzik Shqip - Graca - I Asaj

Graca - I Asaj (Official video), Muziken dhe Orkestrimin e ka realizuar Florent Boshnjaku, ndersa Tekstin e ka shkruar Bim Bima, Video xhirimet e klipit jane xhiruar nga MProduction, kenga eshte postuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te Mproduction.

Rate this item
(1 Vote)