Print this page

Sabri Fejzullahu - Ti

01 Dec 2017
Muzik Shqip -Sabri Fejzullahu - Ti

Sabri Fejzullahu - Ti (Official Video), per realizimin e Muzikes dhe Orkestrimit eshte kujdesur Valter Terry Beqo, ndersa per Tekstin eshte kujdesur 2Step, Videoklipi eshte xhiruar nga EMF Creative, kenga eshte publikuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te Premier Songs.

Rate this item
(1 Vote)