Print this page

Buraku & Grupi Fama - Qaj

04 Dec 2017
Muzik Shqip -Buraku & Grupi Fama - Qaj

Buraku & Grupi Fama - Qaj (Official Video), per Muziken dhe Orkestrimin eshte kujdesur Chipsi, ndersa Tekstin e ka shkruar Fatmir Muja, Video xhirimet e klipit jane realizuar nga Asha, kenga eshte piblikuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te FM PRODUCTION.

Rate this item
(0 votes)