Print this page

S4mm - Selfmade

06 Dec 2017
Muzik Shqip - S4mm - Selfmade

S4mm - Selfmade ( Official 4K Video ), per Miksimin dhe Master eshte kujdesur Don Gima, kurse Tekstin e ka shkruar S4mm, kenga eshte postuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te S4MM.

Rate this item
(0 votes)