Print this page

Kole Oroshi -Tash je i Martum

09 Dec 2017
Muzik Shqip -Kole Oroshi -Tash je i Martum

Kole Oroshi -Tash je i Martum (Official Video), per realizimin e Muzikes dhe Tekstin eshte kujdesur Ilir Berani, ndersa Orkestrimin e ka bere Alban Furtuna, Video xhirimet e klipit jane realizuar nga MProduction, kenga eshte postuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te nfmEUROLINDI.

Rate this item
(0 votes)