Print this page

Engjellusha Salihu - Lutem edhe njehere

10 Dec 2017
Muzik Shqip - Engjellusha Salihu - Lutem edhe njehere

Engjellusha Salihu - Lutem edhe njehere (Gezuar 2018) (Official Video), per Muziken dhe Orkestrimin eshte kujdesur Miti Geci, kurse Tekstin e ka shkruar Nexhmie Muhaxheri, kenga eshte publikuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te VizioniLibonia.

 

Rate this item
(1 Vote)