Print this page

Ermal Fejzullahu - Kthema

12 Dec 2017
Muzik Shqip - Ermal Fejzullahu - Kthema

Ermal Fejzullahu - Kthema (Official Video), per Muziken dhe Tekstin eshte kujdesur Valon Biba, ndersa Orkestrimin e ka bere Nexhat Mujovi- Wirusi, kenga eshte publikuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te ONIMA.

Rate this item
(0 votes)