Print this page

Argjend Heta - Si ti nuk ka

17 Dec 2017
Muzik Shqip - Argjend Heta - Si ti nuk ka

Argjend Heta - Si ti nuk ka (Official Video), Muzika dhe Teksti eshte punuar nga K-Master, ndersa Video xhirimet e klipit jane realizuar nga Imagine Films, kenga eshte postuar ne Youtube ne kanalin zyratre te ONIMA.

Rate this item
(0 votes)