Print this page

Varrosi - Pa u lodh

18 Dec 2017
Muzik Shqip - Varrosi - Pa u lodh

Varrosi - Pa u lodh (Official Video), per Miksim dhe Master eshte kujdesur Alizie, ndersa Tekstin e ka shkruar vet reperi Varrosi, kenga eshte postuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te Varrosi OTR.

Rate this item
(0 votes)