Print this page

Tina Rexha - Une e di

18 Dec 2017
Muzik Shqip - Tina Rexha - Une e di

Tina Rexha - Une e di (Official Video), kenga eshte prodhuar nga Blero dhe Royal Music, ndersa Video xhirimet e klipit jane realizuar nga XLFilms, kenga eshte publikuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te BleroOfficial.

Rate this item
(1 Vote)