Print this page

Onat ft Cozman & Agon Amiga - Pronto

20 Dec 2017
Muzik Shqip - Onat ft Cozman & Agon Amiga - Pronto

Onat ft Cozman & Agon Amiga - Pronto (Official Video), per Muziken dhe Tekstin eshte kujdesur Onat dhe Marshall Jungle, kurse Video xhirimet e klipit jane realizuar nga Mojo Production, kenga eshte publikuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te BABASTARSchannel.

Rate this item
(2 votes)