Print this page

Kida - Kce

25 Dec 2017

Kida - Kce (Official Video), kenga eshte realizuar ne studion On Records, Video klipi eshte realizuar nga kompania tani e njohur Filmnation dhe eshte publikuar ne Youtube te kanali ZzapnChriss Onrecords.

Rate this item
(4 votes)