Print this page

Ronela Hajati & Young Zerka - Diamanta

26 Dec 2017

Ronela Hajati & Young Zerka - Diamanta (Official Video), muzika dhe arrangement eshte krijuar nga Big Bang, ndersa melodia nga Ronela dhe Young Zerka. Autor i tekstit eshte Ronela Hajati dhe video eshte realizuar nga Valon Aziri. Kenga eshte publikuar ne Youtube ne kanalin zyrtare "Ronela Hajati".

Rate this item
(1 Vote)