Print this page

2Ton ft. Ghulo - Ma ka thy

26 Dec 2017

2Ton ft. Ghulo - Ma ka thy (Official Video), muzika eshte krijuar nga 2TON dhe autor te tekstit jane 2TON dhe Ghulo. Video klipi eshte realizuar nga kompania SmartMotionFilms dhe eshte publikuar ne Youtube ne kanalin 2TONoffical.

Rate this item
(0 votes)