Print this page

Gjiko ft. Lumi B, Ledri Vula - Shtrejt

27 Dec 2017

Gjiko ft. Lumi B, Ledri Vula - Shtrejt (Official Video), kenga eshte prodhuar nga Big Bang, ndersa video klipi eshte realizuar nga Fati TV dhe eshte publikuar ne Youtube ne kanalin zyrtare REDBOX Entertainment.

Rate this item
(0 votes)