Print this page

Sabri Fejzullahu - Shihemi

27 Dec 2017

Sabri Fejzullahu - Shihemi (Official Video), teksti dhe muzika jane realizuar nga Kreshnik Avdiu. Orkestrimi eshte bere nga Wirusi dhe video klipi nga kompania EMF Creative. Kenga eshte publikuar ne Youtube ne kanalin Premier Songs.

Rate this item
(0 votes)