Print this page

Dorandd - S'jena

28 Dec 2017
Muzik Shqip - Dorandd - S'jena

Dorandd - S'jena (Official Video), Muziken dhe Tekstin e ka realizuar Dorandd dhe Leon, Video eshte realizuar nga Dardan Sinani, kenga eshte postuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te Dorandd.

Rate this item
(4 votes)