Print this page

Fuego ft Getinjo - Flex

31 Dec 2017
Muzik Shqip - Fuego ft Getinjo - Flex

Fuego ft Getinjo - Flex (Official Video), Muzika eshte punuar nga Studio On Records, kurse Tekstin e ka shkruar vet dyshja Getinjo dhe Fuego, Video eshte punuar nga Filmnation, kenga eshte postuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te ZzapnChriss Onrecords.

 

Rate this item
(0 votes)