Print this page

Ledri Vula - 1 Janari

02 Jan 2018
Muzik Shqip - Ledri Vula - 1 Janari

Ledri Vula - 1 Janari (Official Video), Muzika eshte punuar nga Butrint Bucinca dhe Duja, per Tekstin eshte kujdesur vet Ledri, Video xhirimet jane punuar nga Supercut, kenga eshte publikuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te Ledri Vula.

Rate this item
(0 votes)