Print this page

RapSIone - Era

06 Jan 2018
Muzik Shqip - RapSIone - Era

RapSIone - Era ( Official Video ), per Miksimin dhe Master eshte kujdesur Don Gima, Tekstin e ka shkruar vet RapSlone, kenga eshte postuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te rapSIone.

Rate this item
(1 Vote)