Print this page

Capital T feat. Granit Derguti - Yoko Ono

11 Jan 2018
Muzik Shqip - Capital T feat. Granit Derguti - Yoko Ono

Capital T feat. Granit Derguti - Yoko Ono (Official Video), per Muziken eshte kujdesur B.O Beatz dhe Ditty Beatz, kurse per Tekstin eshte kujdesur vet dyshja Capital T dhe Granit Derguti, kenga eshte publikuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te Capital T.

Rate this item
(6 votes)