Print this page

Radoo - AJO

11 Jan 2018

Radoo - Ajo (Official Video), kenga Ajo eshte realizuar ne studion muzikore Mbreti Records. Teksti dhe Muzika eshte realizuar poashtu nga Mbreti Records. Video eshte punuar nga produksioni Manimsa. Per mix dhe master eshte kujdesur producenti dhe kengetari Da Sop.

Rate this item
(1 Vote)