Print this page

Estto - Nuk kam faj

17 Jan 2018
Muzik Shqip - Estto - Nuk kam faj

Estto - Nuk kam faj (Official Video) per Muziken dhe Tekstin eshte kujdesur Estto, kurse Video e ka realizuar Andi Dautaj, kenga eshte publikuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te ESTTO.

Rate this item
(1 Vote)