Print this page

Ylli Demaj - Shkrepe

21 Jan 2018
Muzik Shqip - Ylli Demaj - Shkrepe

Ylli Demaj - Shkrepe - (Official Video), Muzika dhe Teksti eshte punuar nga Ilir Berani, ndersa Orkstrimin e ka bere Miti, kenga eshte publikuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te nfmEUROLINDI.

Rate this item
(0 votes)