Print this page

Gent Fatali - Sa Jena T'ri

25 Jan 2018
Muzik Shqip - Gent Fatali - Sa Jena T'ri

Gent Fatali - Sa Jena T'ri (Official Video), Muzika eshte punuar nga Apollo Max Audio, kurse per Tekstin dhe Melodin eshte kujdesur Gent Fatali, Video eshte realizuar nga Max Production, kenga eshte publikuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te MaxProductionAL.

 

Rate this item
(2 votes)