Print this page

Eri Qerimi - Bala

27 Jan 2018
Muzik Shqip - Eri Qerimi - Bala

Eri Qerimi - Bala (Official Video), Muziken dhe Tekstin e ka realizuar Eri Qerimi, kurse Video eshte punuar nga Star Production, kenga eshte postuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te Eri Qerimi.

Rate this item
(1 Vote)