Print this page

Flori Cocaj ft. Shqipe Kastrati - Cka ban ti per mu

27 Jan 2018
Muzik Shqip - Flori Cocaj ft. Shqipe Kastrati - Cka ban ti per mu

Flori Cocaj ft. Shqipe Kastrati - Cka ban ti per mu (Official Video), per Muziken dhe Tekstin eshte kujdesur Ilir Berani, ndersa Orkestimin e ka realizuar Miti Geci, Video eshte punuar nga Fourinfinit Production, kenga eshte postuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te
Flori Cocaj.

Rate this item
(1 Vote)