Print this page

Blake - Per Pak

29 Jan 2018

Blake - Per Pak (Official Video), Muzika eshte punuar nga Bergin Demaj, kurse Tekstin dhe Melodin e ka shkruar Blake, Video xhirimet jane realizuar nga Black Fish Entertainment, kenga eshte postuar ne Youtube ne kanalin zyrtare blackfishofficial.

 

Rate this item
(1 Vote)