Print this page

Don Xon - C a p i

01 Feb 2018
Muzik Shqip - Don Xon - C a p i

Don Xon - C a p i (Official Video), per realizimin e Muzikes eshte perkujdesur Zzapn dhe Chriss, ndersa Tekstin e ka shkruar Don Xon, kenga eshte publikuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te ZzapnChriss Onrecords.

Rate this item
(0 votes)