Print this page

Mergim Mjeku - Ska Dashni

05 Feb 2018
Muzik Shqip - Mergim Mjeku - Ska Dashni

Mergim Mjeku - Ska Dashni (Official Video), per Muziken dhe Tekstin eshte kujdesur Kreshnik Avdiu, kurse Okestrimin e ka bere Ardian Kastrati, kenga eshte postuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te Gmusic.

Rate this item
(2 votes)