Print this page

Lule Mustafa - Deren mos ma mbyll

05 Feb 2018
Muzik Shqip - Lule Mustafa - Deren mos ma mbyll

Lule Mustafa - Deren mos ma mbyll (Official Video), Orkestrimin eshte kujdesur Eroll Dogani dhe Lulzim Kreyeziu, kurse Teksti dhe Melodia eshte punuar nga Kreshnish Avdiu, Videoxhirimet e klipit jane realizuar nga XLfilms, kenga eshte publikuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te Gmusic.

Rate this item
(0 votes)