Print this page

Dod Kalaj - T'kam zemer

08 Feb 2018
Muzik Shqip - Dod Kalaj - T'kam zemer

Dod Kalaj - T'kam zemer (Official Video), per Muziken dhe Orkestrimin eshte kujdesur Alban Furtuna, kurse Tekstin e ka shkruar Mario MC dhe Glaugus Furtuna, Video eshte punuar nga XLfilms, kenga eshte postuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te ONIMA.

 

Rate this item
(2 votes)