Print this page

Fidan Gashi - Para Zotit ke me dal

10 Feb 2018
Muzik Shqip - Fidan Gashi - Para Zotit ke me dal

Fidan Gashi - Para Zotit ke me dal (Official Video), Muzika dhe Teksti eshte punuar nga Kreshnik Avdiu, ndersa Orkestrimin e ka bere Ardian Kastrati, kenga eshte publikuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te Gmusic.

Rate this item
(0 votes)