Print this page

DJ PM & DJ Dagz ft. Lindon - Hallall e ke

10 Feb 2018
Muzik Shqip - DJ PM & DJ Dagz ft. Lindon - Hallall e ke

DJ PM & DJ Dagz ft. Lindon - Hallall e ke (Official Video), Muzika eshte realizuar nga Rzon, kurse Tekstin e ka shkruar dyshja Lindon dhe Elinel, Video eshte punuar nga XL Films, kenga eshte postuar ne Youtube ne kanalin zyrtare te Friends Entertainment.

Rate this item
(0 votes)