Print this page

Fifi - Nanush 2

10 Feb 2018
Muzik Shqip - Fifi - Nanush 2

Fifi - Nanush 2 (Official Video), Muziken dhe Tekstin e ka bere vet kengetarja Fili, ndersa Video eshte punuar nga Max Production.

Rate this item
(3 votes)